Garantie

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Op alle artikelen is de wettelijke garantie van toepassing, dit wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Een product behoort geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik.

Wij houden de garantiebepalingen aan van onze leveranciers. Garanties en reparaties worden altijd uitgevoerd door de leverancier. Hou bij deze reparaties rekening met een termijn van minimaal 1 a 2 weken.

Waarschuwing met betrekking tot vergulde sieraden

Sieraden zijn verguld met een dunne laag goud, zilver of rosé en dus de kans is aanwezig dat de je sieraad naar verloop van tijd minder mooi wordt en verkleurt.

Wij zijn bij deze sieraden dan ook niet aansprakelijk/verantwoordelijk voor het verkleuren.


Hieronder een aantal tips:

Berg je sieraden goed op als je ze niet draagt. Het beste is om ze in een afgesloten zakje of doosje te bewaren. Zo voorkom je verkleuring door aanraking met licht.

Wees voorzichtig met parfum, bodylotion en andere cosmetica. Deze producten kunnen leiden tot snelle verkleuring van de metalen.


Laat je sieraden niet in contact komen met vocht. Daardoor kunnen de metalen verkleuren of afgeven. Doe ze dus af met douchen, schoonmaken, sporten, zonnen, etc. Bewaar ze niet op een vochtige plek. Het verkleuren van je sieraad kan versneld worden als ze nat worden en hangt af van de PH-waarde van je huid.

Geen huid is hetzelfde. Door verschil in huidzuur kan de verkleuring bij de ene persoon sneller optreden dan bij de ander.

Garantie sieraden

De meeste rosé, zilver en goudkleurige sieraden zijn bij ons ‘plated’. Dit betekent dat ze gemaakt zijn van metaal met een dun laagje rosé/zilver/goud eroverheen.

Op sieraden met een goud, zilver - of rosé vergulding zit drie maanden garantie vanaf de originele aanschafdatum.

Buiten de garantie valt:

 • Breuk
 • Uitgevallen steentjes
 • Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling
 • Verkleuring van vergulde sieraden
 • Bewerking door een andere partij

 

Garantie horloges

Op al onze horloges zit garantie. Styledeals geeft 12 maanden garantie op het uurwerk vanaf de datum waarop het horloge is aangeschaft. Garanties op merkproducten worden altijd bepaald door de leverancier. Binnen deze garantietermijn zijn eventuele reparaties van het horloge kosteloos. Mocht het horloge niet meer gemaakt kunnen worden, dan krijg je een nieuw exemplaar. De reparatiekosten zijn voor eigen rekening wanneer de schade is ontstaan door eigen toedoen.

Buiten de garantie valt:

 • Glasschade
 • Het horlogebandje
 • De kroon/schroef
 • De horlogekast
 • De batterij (tot 3 maanden na aankoop is het wel garantie)
 • Uitgevallen steentjes
 • Verkleuring van vergulde sieraden
 • Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling
 • Bewerking door een andere partij

De fabrieksgarantie doet echter niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wanneer je twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kun je contact opnemen met de klantenservice via klantenservice@styledeals.nl