Verzending & Retouren

PostNL meldt dat er capaciteitsproblemen in het netwerk zijn ontstaan vanwege de uitzonderlijke drukte. Houd er rekening mee dat pakketten later kunnen geleverd worden dan verwacht.

Alle bestellingen worden met uiterste zorg verpakt en verzonden. Bij Styledeals kun je kiezen uit de verschillende verzendmogelijkheden of kunt u uw bestelling afhalen. 

96% van alle verstuurde pakketten worden de volgende (werk)dag geleverd. Hou er rekening mee dat in een heel enkel geval een zending vertraging kan oplopen.

Zendingen worden altijd als (brievenbus)pakketje verzonden inclusief track & tracé code. 
PostNL
 bezorgt geen post op feestdagen.

Bezorgen thuis of op het werk

Bij Styledeals ben je verzekerd van een snelle levering van je bestelling. Styledeals verstuurt een bestelling binnen 2-3 werkdagen nadat deze is geplaatst.

Ook is het mogelijk om je eigen tijdvak voor bezorging te kiezen. Voor bestellingen onder de 25 euro vragen we een bijdrage in de verzendkosten van 4,95.

Controleer voor de meest actuele status van je pakket de Track & Tracé code die je per mail van ons krijgt toegestuurd.

Ophalen bij PostNL locatie

Weinig thuis? Kies dan voor het ophalen van je bestelling bij een PostNL servicepunt. Let op: je kunt geen postbus als bezorgadres opgeven. Voor bestellingen onder de 25 euro vragen we een bijdrage in de verzendkosten van 4,95.

Retourneren van bestellingen

Je kunt je bestelling retourneren naar onderstaand adres, graag de pakbon bijvoegen.

Styledeals
Tav Retouren 
Elkenrade 17
6289 NB Elkenrade

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de bank rekening. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@styledeals.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ruilen

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om je artikelen te ruilen. De gewenste artikelen kunnen opnieuw besteld worden. Op deze manier zijn de artikelen het snelst in huis. Wil je eerst wachten tot jouw retourzending verwerkt is, neem dan contact op met de klantenservice voor de mogelijkheden.